Lidmaatschap

Als je lid wil worden, dien je je te wenden tot de voorzitter van de Commissie Leden van ’t Ivoor via onderstaande contactformulier of telefoon 06-36062845. Hij nodigt je dan uit voor een gesprek. Dit gesprek vindt bij voorkeur plaats op de maandagochtend. Indien je overdag niet kunt maken we een afspraak op maat. Tijdens het kennismakingsgesprek krijg je informatie over de vereniging, bespreken we de huisregels en krijg jij alle gelegenheid om jouw vragen te stellen. Het is verstandig om vooraf de website van t Ivoor door te kijken. De beschermende pagina’s kun je inkijken en lezen als je besluit om lid te worden.

 

Elk nieuw ingeschreven lid is eerst een half jaar aspirant-lid, waarvoor ook de bijbehorende kosten moeten worden betaald. Aan het eind van die periode verkrijgt het nieuwe lid zijn/haar definitieve lidmaatschap tenzij er naar het oordeel van het bestuur gegronde redenen zijn het gewenste lidmaatschap af te wijzen. Elk door het bestuur toegelaten lid betaalt een jaarbedrag van €145 als blijk van lidmaatschap. Het contributiejaar loopt van juli tot juli. Elk lid krijgt een toegangssleutel. Voor de verkregen sleutel blijft het lid verantwoordelijk tot dat deze weer wordt ingeleverd bij de vereniging. Van ieder lid wordt verwacht dat hij/zij het biljartcentrum volgens de huisregels zal gebruiken.

 

Het biljartcentrum is voor alle leden dagelijks toegankelijk tussen 07.00 en 24.00 dus je mag zo vaak komen als je zin hebt. Wel kan het zijn dat soms als gevolg van wedstrijden of andere activiteiten niet alle biljarts vrij beschikbaar zijn. Elk lid mag maximaal 5 keer per jaar een gast uitnodigen in het biljartcentrum. Ook bestaat er de mogelijkheid om interne biljartlessen te volgen. Er bestaat voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.