· 

Clubkampioenschap: 3 Trotse Winnaars!

Jarenlang zijn er clubkampioenschappen in onze vereniging. Van september tot heden (maart) strijden de leden die zich hiervoor aanmelden om de clubbeker. Dit seizoen zijn dat er 25 die in een vooraf gemaakte planning zich inzetten. Deze wedstrijden - op basis van de KNBB-moyennes - zijn naast heel gezellig ook best spannend. Wedstrijdleider Peter van Lierop ziet kans - ondanks allerlei tussentijdse nodige wijzigingen - zijn programma rustig waar te maken. Een dik compliment waard. 

 

Winnaar deze keer is Gerard Bekkers, met rechts naast hem nummer 2 is Wim Coset. Leo van Erp behaalde als nummer 3 het podium. Gerard mag de wisselbeker een jaar thuis op de schouw plaatsen. Voor de drie koplopers is er een oorkonde en fles wijn! Mannen, van harte gefeliciteerd!