· 

Nieuwjaars Receptie 2024

Onze voorzitter roemde de leden die in de afgelopen maanden extra werkzaamheden hebben verricht binnen de vereniging. Er is veel bereikt. Er is geschilderd, er is een nieuwe website, het dak is aangepast, er zijn sponsors aangetrokken, er is ondersteuning gegeven bij de organisatie van de wedstrijden. Te veel om op te noemen. Daar mogen wij trots op zijn. Volgens sommigen gaan dingen niet snel genoeg, maar we doen dit stapje voor stapje ter behoud van de kwaliteit. Ook in het komende jaar heeft onze vereniging helpende handjes nodig, waardoor een beroep op u zal worden gedaan. Belangrijk vindt onze voorzitter de leden met gezondheid problemen om hen niet uit het oog te verliezen. Houd contact en heb aandacht met en voor hen. Aan hen wil hij ook meegeven om vol te houden en als het mogelijk is blijf biljarten. Verder wenste onze voorzitter u een mooi en gezond nieuwjaar met veel biljartplezier, en geniet er vooral van.