· 

Bekerwedstrijd 't Ivoor 01 (Boxtel) tegen het Eredivisieteam Dekkers AP (Sprundel).

Bekerwedstrijd 't Ivoor vs Dekkers AP Sprundel

Bekerwedstrijd 't Ivoor 01 (Boxtel) tegen het Eredivisieteam Dekkers AP (Sprundel).


't Ivoor 01 heeft het gepresteerd drie rondes verder te komen in de landelijke bekercompetitie driebanden groot. Een zeer knappe prestatie van deze heren! Door deze bewezen kwaliteiten mag 't Ivoor 01 uitkomen tegen een Eredivisieteam. En dat is het team Dekkers AP uit Sprundel. Dit team staat nu op de 5e plaats in de Kozoom League Eredivisie 2023/2024. De wedstrijd zal worden gespeeld op vrijdag 5 januari bij 't Ivoor in Boxtel en begint om 19.30 uur. Hebt u belangstelling en zin in een prachtige, gezellige biljartavond, kom dan naar het biljarthuis in Boxtel, de Voetboog 14a. U ziet dan het biljartspel op hoog niveau met grote namen zoals Dave Christiani, Barry van Beers en Wilbert van der Heijden. 


De te spelen wedstrijden zijn in volgorde speler ‘t Ivoor - speler Dekkers AP: 


  1. Ton Rovers - Dave Christiani
  2. Louis van der Meijden - Barry van Beers
  3. Wilbert van der Heijden - Henk Blauwblomme
  4. Emanuel Coort - Andre van Straaten