· 

Winnaars BBB 2023

Foto: Michel de Gelder, Danny Coret en Peter van Lierop
Foto: Michel de Gelder, Danny Coret en Peter van Lierop

Het finaleweekend werd gespeeld met 16 deelnemers. De twee winnaars van de eerder gespeelde 6 poules gingen door, aangevuld met 4 'beste derden' Deze 16 spelers speelden in 4 poules in het finaleweekend. Arno Raaijmaakers en Henk Spooren verzorgden de wedstrijdleiding.

 

Winnaars finalepoules:

  1. Michel de Gelder met 1,375 (40 caramboles)
  2. Peter van Lierop met 4,762 (110 caramboles)
  3. Danny Coset met 2,992 (75 caramboles)
  4. Davy Schoordijk met 2,991 (75 caramboles)

Deze 4 winnaars van de 4 finalepoules speelden de twee halve finales. Michel speelde tegen Danny en Peter speelde tegen Davy. Dit resulteerde in een verliezersfinale tussen Davy en Michel. De winnaarsfinale werd gespeeld tussen Danny en Peter. Ondanks een prachtige serie van maar liefst 54 caramboles verloor Peter de finale. Dat was zijn eerste verliespartij in het weekend. Danny Coset van biljartvereninging 'de Amateur' werd  de uiteindelijke winnaar met een fraai moyenne van 3,947. Peter van Lierop werd tweede en Michel de Gelder eiste de derde plaats op. De deelnemers waren zonder uitzondering zeer tevreden over de faciliteiten bij 't Ivoor. We hebben veel complimenten mogen ontvangen. Met name ook de rustige sfeer rond de tafels werd als aangenaam ervaren. De belangstelling was echter gering. Het Finaleweekend op onze locatie is echter voor herhaling vatbaar.