· 

Prijsuitreiking Onderlinge Clubkampioenschap 2022

Prijsuitreiking Onderlinge Competitie 2022
Prijsuitreiking Onderlinge Competitie 2022

Afgelopen donderdag avond 16 maart 2023 werden de prijzen uitgereikt aan de winnaars van onze onderlinge competitie. We hebben samen 231 wedstrijden gespeeld. Eigenlijk waren er 276 gepland, maar door het overlijden van Christ Arts en de vrouw van Frans Weteling, zijn hun wedstrijden komen te vervallen. Het hoogste persoonlijk gemiddelde werd gespeeld door Peter van Lierop met 9,09 gemiddeld. De hoogste serie werd gemaakt door Peter van Lierop, 42 caramboles. Het hoogste percentage caramboles werd gemaakt door Wim Bekkers. Hij heeft met 96,49%, 1074 caramboles gemaakt van de 1113 te maken, echt ongelofelijk veel. Met z'n allen hebben we flink gecaramboleerd. Op de vraag hoeveel caramboles er in totaal gemaakt zijn, kreeg ik verschillende antwoorden, maar 18.503 was het juiste antwoord. Voor de volledige uitslagen klik hier.